page_banner02

Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Perusahaan Dongguan Fulong Zipper Hardware

(Dongguan ChangHao Hardware Zipper Co., Ltd.)

Nyadiakeun layanan asesoris lengkep hiji eureun nu ngawengku desain fashion, jualan ahli sarta komitmen jasa.Pusat Jangkauan sareng desain sareng téknik gandeng sareng kaahlian éksténsif urang anu diwangun ti saprak mimiti di 2007 parantos ngajantenkeun urang janten perusahaan anu berpengaruh dina industri asesoris Cina.ranté supplier urang boga fasilitas well-dilengkepan, mastikeun sertifikasi jeung tim rojongan teknis kuat.

Perusahaan-Propil-01-21

produk urang anu kacida appraised ku konsumén dina widang processing garment, kantong jeung produksi tenda.Urang ngarasakeun parabot produksi canggih tur profésional, aparatur nguji profésional sarta karyawan kualitas luhur pikeun produksi.Produk utama urang kaasup Metal seleting, seleting plastik, nilon seleting, seleting husus, seleting slaider Jeung seleting Puller, bahan bantu atawa kartu karét jeung hardware aksésori pikeun pésta, bisi jeung kantong, rupa-rupa tali pigeulang handphone.Urang nyadiakeun layanan OEM & ODM.Nurut kana filosofi bisnis "nyokot jualan salaku pamimpin. kualitas salaku kahirupan, téhnologi ad gaya nyetir, talrents salaku pondasi, meunangkeun kauntungan ku manajemén jeung ngawangun brand pikeun develompement".

ngeunaanus01-11
ngeunaanus01-12
ngeunaanus01-13

Kami komitmen pikeun ngawangun hubungan anu harmonis antara perusahaan sareng karyawan, perusahaan sareng masarakat.Urang tiasa nyandak kustomisasi canggih numutkeun sagala jinis pamundut ti para nasabah sareng kerja keras pikeun langkung dikenal sareng dipercaya ku pangguna.Pausahaan urang geus salawasna nempatkeun pentingna hébat sarta tekenan kana janten etika jeung tanggung jawab sosial, kalawan komitmen sabenerna panyalindungan lingkungan, karaharjaan sato jeung kelestarian.Sakabeh etos bisnis urang komitmen pikeun ngahasilkeun produk anu hormat ka lingkungan sapanjang koleksi urang, tapi kami parantos nyorot sajumlah éditan produk anu ramah lingkungan anu tiasa urang kembangkeun pikeun nyocogkeun ka kabutuhan individu.

ngeunaanus01-14
ngeunaanus01-15
ngeunaanus01-16

Mangga ngahubungan kami sarta nelepon kami dina nomer di handap atawa ngirim surelek.

Kami ngarepkeun damel sareng anjeun.