Dongguan FuLong Hardware Zipper Co., Ltd. video_play

TENTANG KAMI

Perusahaan Dongguan Fulong Zipper Hardware (Dongguan ChangHao Hardware Zipper Co., Ltd.) nyayogikeun jasa asesoris lengkep anu kalebet desain busana, penjualan ahli sareng komitmen jasa.

16+

Taun

1000+

Parabot

10+

Sertipikat

Lingkungan Produksi

Pilih kami pikeun solusi seleting anu dipercaya, inovatif, sareng bergaya.

runtuyan panyalindungan lingkungan
runtuyan panyalindungan lingkungan
Proses produksi Zipper Slider
Proses produksi Zipper Slider
Prosés pamariksaan kualitas
Prosés pamariksaan kualitas

PRODUK

Sleting & Puller Khusus

Sleting Puller

Sleting waterproof

Label custom

Sertipikat

  • sertipikat01 (1)
  • sertipikat01 (2)
  • sertipikat01 (3)
  • sertipikat01 (4)
  • sertipikat01 (5)

warta panganyarna

Warta ngeunaan perusahaan urang

图片1

Pituduh Pamungkas pikeun Éliminasi Statik Aktif...

Di dunya modern ayeuna, listrik statik tiasa janten gangguan nyata.Naha éta guncangan nalika nyabak barang logam atanapi cl...

Tempo deui
维棠 24-2

Zippers waterproof transparan: The Key t...

Naha anjeun bosen ngurus barang-barang anu kajebak dina hujan atanapi rusak ku Uap?Entong milarian deui sabab urang gaduh anu sampurna ...

Tempo deui
24

Unleash kreativitas anjeun: pribados ...

Lamun datang ka tetep nepi ka tren fashion panganyarna, sanajan asesoris pangleutikna bisa nyieun dampak badag.Makanya seleting...

Tempo deui
1

Dibuka motong-ujung topi otomatis pinuh ...

Dina dunya manufaktur anu terus-terusan ngembang, ngajaga kaunggulan kompetitif penting pisan.Salah sahiji cara pikeun ngahontal ieu nyaéta ngaliwatan ...

Tempo deui
seleting waterproof

Pilihan Pangalusna Pikeun Anjeun-Seleting Waterproof

Ngawanohkeun revolusioner Matte Hideung Buka-tungtung Waterproof Zipper kami, solusi pamungkas pikeun sakabéh kaperluan zippering anjeun!Tinggi ieu...

Tempo deui

Taros Kami

Wilujeng sumping konsultasi iraha wae

Daisy-Lee03-bunderan
Daisy Lee
Telepon: +8613412900563
Sindy-Ren03-bunderan
Sindy Ren
Telepon: +8618207694150