page_banner02

produk

Husus didaur bahan Label warni Adat

Katerangan pondok:

Husus Daur ulang PET Bahan Tag Adat Warna-warni Circular TPU Garment Label Pikeun Handbags Processing Asesoris


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Rincian penting
Jenis produk:
Label Garment
7 poé sampel urutan kalungguhan waktu:
Ngarojong
Jenis lipatan:
Potong lempeng
Bahan:
Silikon
Jenis Label:
Label pakéan
Téhnik:
Emboss
Fitur:
Sustainable
Paké:
Garment, Sapatu, Tas
Tempat Asal:
Guangdong, Cina
Ngaran Brand:
NA
Jumlah modél:
D-FLL-S004
Ngaran Produk:
Label Garment Silicone Circular
warna:
Narima ngaropéa
ukuran:
Ukuran Palanggan
Wangun:
Wangun Custom
Logo:
Logo Palanggan
MOQ:
1000 lembar
Gaya:
Modis
kecap konci:
Bahan PET Daur Ulang
waktos sampel:
5-7 poé
Pamakéan:
Garment Sapatu Kantong Asesoris

Nyarankeun Produk
Spésifikasi
Ngaran Produk
Label Garment
Ukuran Nomer
Disaluyukeun
Bahan
Silikon+PET
Huntu Tipe / Panjang
Bisa ngaropéa
Huntu / Warna pita
Bisa ngaropéa Warna
Sampel Tanggal
3-5 Poé Gawé
Tanggal Produksi
7-10 Poé Gawé
Bungkusan
Biasana 100pcs / kantong, 25 kantong / ctn atanapi sakumaha pamundut customer
Pamakéan
Tas, Koper, Garmen, Tekstil Imah, Sapatu ……
Tipe
Produk Daur Ulang
Bubuka produk
Bubuka parusahaan
Kami nyayogikeun jasa asesoris anu lengkep anu kalebet desain busana, penjualan ahli sareng komitmen jasa.Pusat Jangkauan sareng desain sareng téknik gandeng sareng kaahlian éksténsif urang anu diwangun ti saprak mimiti di 2007 parantos ngajantenkeun urang janten perusahaan anu berpengaruh dina industri asesoris Cina.ranté supplier urang boga fasilitas well-dilengkepan, mastikeun sertifikasi jeung tim rojongan teknis kuat.produk urang anu kacida appraised ku konsumén dina widang processing garment, kantong jeung produksi tenda.Urang ngarasakeun parabot produksi canggih tur profésional, aparatur nguji profésional sarta karyawan kualitas luhur pikeun produksi.Produk utama kami kalebet Metal Zipper, Plastik Zipper, Nylon Zipper, Special Zipper, Zipper Slider And Zipper Puller, bahan bantu atanapi kartu karét sareng aksésori hardware pikeun pésta, kasus sareng kantong, sababaraha jinis tali pigeulang telepon sélulér.Urang nyadiakeun OEM & ODM sevice.Adheres kana filosofi bisnis "nyokot jualan salaku leader.quality salaku kahirupan, téhnologi ad gaya nyetir, talrents salaku yayasan, meunangkeun kauntungan ku manajemén jeung ngawangun brand pikeun develompement" kami komitmen pikeun ngawangun. hubungan anu harmonis antara perusahaan sareng karyawan, perusahaan sareng masarakat.
Émbaran logistik
FAQ
Q1:Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?A1:Kami mangrupikeun pabrik sareng perusahaan dagang.Q2:Naon sertifikasi anjeun?A2:Simkuring gaduh ISO9001 & 14001 & 45001, GRS na OKEA-TEX.Q3:Naon istilah pembayaran anjeun?A3:30% deposit, 70% kasaimbangan saméméh kiriman, urutan leutik mayar pinuh.Q4:Kumaha ngeunaan tanggal pangiriman?A4:Sacara umum, tanggal pangiriman bakal 3-5 poé gawé pikeun kuantitas meuli normal.Tapi upami pesenan langkung ageung, mangga parios kami langkung jauh.Q5:Dupi anjeun nampi ngaropéa?A5:Sumuhun, urang tiasa.Q6:Kumaha upami MOQ?A6:produk béda gaduh MOQ béda, mangga ngahubungan kami.Q7:Dupi urang nyadiakeun sampel gratis?A7:Urang tiasa nawiskeun sampel bebas lamun urang boga cukup stock.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami