page_banner02

Naha Milih Kami

NAON PILIH KAMI

Naha Milih Kami

Dongguan FuLong Hardware Zipper Co., Ltd.

1) Diwangun saprak lahirna urang di 2007 geus ngarah urang jadi hiji perusahaan boga pangaruh industri asesoris Cina.

2) Pangalaman dina ngalakukeun bisnis jeung konsumén badag.

3) waktos pangiriman Gancang, harga pangalusna, kualitas luhur, jasa alus.

4) Tim ngarancang sorangan pikeun ngembangkeun produk anyar.

5) Pabrik diaudit ku ISO9001 & 14001 & 45001, GRS sareng OKEA-TEX.