page_banner02

produk

# 5 UV Photochromism Xuping husus résin seleting

Katerangan pondok:

Pantun Sleting Pabrikan Fancy #5 Buka Tungtung Zip UV Photochromism Plastik Sleting Pink Sleting Resin Khusus Pikeun Baju


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Rincian penting
Jenis produk:
7 poé sampel urutan kalungguhan waktu:
Ngarojong
Bahan:
palastik
Jenis plastik:
Résin
Jenis seleting:
Buka-tungtung
Fitur:
Nikel-Free
Paké:
Tas, Garment, Tekstil Imah, Sapatu, Koper
Tempat Asal:
Guangdong, Cina
Jumlah modél:
FLZ-D083
Ngaran Produk:
UV Photochromism Plastik seleting pink hususSleting résinPikeun Baju
Kecap konci:
Sleting plastik
warna:
Salaku adat
Warna huntu:
Salaku adat
Warna slaider:
Bisa ngaropéa
Bahan Gigi:
Nilon
Bungkusan:
Bulk
Waktos prosés:
10 poé
kualitas:
Kualitas luhur
Warna:
Bisa ngaropéa

Spésifikasi
Ngaran Produk
Pantun seleting Pabrikan fancy # 5 Buka tungtung pos UV Photochromism palastik seleting pink hususSleting résinPikeun Baju
Ukuran Nomer
3#5#8#10#
Bahan
Sleting résin palastik
Huntu Tipe / Panjang
Bisa ngaropéa
Huntu / Warna pita
Bisa ngaropéa Warna
Sampel Tanggal
3-5 Poé Gawé
Tanggal Produksi
7-10 Poé Gawé
Bungkusan
Biasana 100pcs / kantong, 25 kantong / ctn atanapi sakumaha pamundut customer
Pamakéan
Tas, Koper, Garmen, Tekstil Imah, Sapatu ……
Tipe
Seleting tutup-tungtung
Buka-tungtung Zipper
Otomatis-konci seleting
Sleting halimunan
Sleting non-konci
Pin Konci Sleting
Seleting Dua Arah Buka-tungtung
Bubuka produk
Nyarankeun Produk
Bubuka parusahaan
Kami nyayogikeun jasa asesoris anu lengkep anu kalebet desain busana, penjualan ahli sareng komitmen jasa.Pusat Jangkauan sareng desain sareng téknik gandeng sareng kaahlian éksténsif urang anu diwangun ti saprak mimiti di 2007 parantos ngajantenkeun urang janten perusahaan anu berpengaruh dina industri asesoris Cina.ranté supplier urang boga fasilitas well-dilengkepan, mastikeun sertifikasi jeung tim rojongan teknis kuat.produk urang anu kacida appraised ku konsumén dina widang processing garment, kantong jeung produksi tenda.Urang ngarasakeun parabot produksi canggih tur profésional, aparatur nguji profésional sarta karyawan kualitas luhur pikeun produksi.Produk utama kami kalebet Metal Zipper, Plastik Zipper, Nylon Zipper, Special Zipper, Zipper Slider And Zipper Puller, bahan bantu atanapi kartu karét sareng aksésori hardware pikeun pésta, kasus sareng kantong, sababaraha jinis tali pigeulang telepon sélulér.Urang nyadiakeun OEM & ODM sevice.Adheres kana filosofi bisnis "nyokot jualan salaku leader.quality salaku kahirupan, téhnologi ad gaya nyetir, talrents salaku yayasan, meunangkeun kauntungan ku manajemén jeung ngawangun brand pikeun develompement" kami komitmen pikeun ngawangun. hubungan anu harmonis antara perusahaan sareng karyawan, perusahaan sareng masarakat.
Émbaran logistik
FAQ
Q1:Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?A1:Kami mangrupikeun pabrik sareng perusahaan dagang.Q2:Naon sertifikasi anjeun?A2:Simkuring gaduh ISO9001 & 14001 & 45001, GRS na OKEA-TEX.Q3:Naon istilah pembayaran anjeun?A3:30% deposit, 70% kasaimbangan saméméh kiriman, urutan leutik mayar pinuh.Q4:Kumaha ngeunaan tanggal pangiriman?A4:Sacara umum, tanggal pangiriman bakal 3-5 poé gawé pikeun kuantitas meuli normal.Tapi upami pesenan langkung ageung, mangga parios kami langkung jauh.Q5:Dupi anjeun nampi ngaropéa?A5:Sumuhun, urang tiasa.Q6:Kumaha upami MOQ?A6:produk béda gaduh MOQ béda, mangga ngahubungan kami.Q7:Dupi urang nyadiakeun sampel gratis?A7:Urang tiasa nawiskeun sampel bebas lamun urang boga cukup stock.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami