page_banner02

produk

Embossed Convex Tekstur Silicone Zipper Puller

Katerangan pondok:

Téknologi Husus Embossed Hideung Metal Piece Convex Tekstur Silicone Zipper Puller Pikeun Tas Ransel Asesoris Olahraga


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Rincian penting
Jenis produk:
Seleting slaider
7 poé sampel urutan kalungguhan waktu:
Ngarojong
Bahan:
Silikon
Jenis slaider:
Non konci
Téhnik:
Dicét
Fitur:
Lain
ukuran:
Custom, Ukuran ngaropéa
Tempat Asal:
Guangdong, Cina
Ngaran Brand:
NA
Jumlah modél:
FLP-S004
Ngaran Produk:
Silicone seleting Puller
warna:
Hideung atanapi Warna Adat
MOQ:
1000 lembar
Tipe:
Jenis Puller
Logo:
Logo customerized
Sampel:
5-7 poé
Aplikasi:
Silicone seleting Puller
Wangun:
Disesuaikeun Shap
Bungkusan:
Kantong OPP + kotak karton
Spésifikasi
Ngaran Produk
Silicone seleting Puller
Ukuran Nomer
Disaluyukeun
Bahan
Silicone + Metal
Huntu Tipe / Panjang
Bisa ngaropéa
Huntu / Warna pita
Bisa ngaropéa Warna
Sampel Tanggal
3-5 Poé Gawé
Tanggal Produksi
7-10 Poé Gawé
Bungkusan
Biasana 100pcs / kantong, 25 kantong / ctn atanapi sakumaha pamundut customer
Pamakéan
Tas, Koper, Garmen, Tekstil Imah, Sapatu ……
Tipe
Seleting tutup-tungtung

Buka-tungtung Zipper
Otomatis-konci seleting
Sleting halimunan
Sleting non-konci
Pin Konci Sleting
Seleting Dua Arah Buka-tungtung
Bubuka produk









Bubuka parusahaan
Kami nyayogikeun jasa asesoris anu lengkep anu kalebet desain busana, penjualan ahli sareng komitmen jasa.Pusat Jangkauan sareng desain sareng téknik gandeng sareng kaahlian éksténsif urang anu diwangun ti saprak mimiti di 2007 parantos ngajantenkeun urang janten perusahaan anu berpengaruh dina industri asesoris Cina.ranté supplier urang boga fasilitas well-dilengkepan, mastikeun sertifikasi jeung tim rojongan teknis kuat.produk urang anu kacida appraised ku konsumén dina widang processing garment, kantong jeung produksi tenda.Urang ngarasakeun parabot produksi canggih tur profésional, aparatur nguji profésional sarta karyawan kualitas luhur pikeun produksi.Produk utama kami kalebet Metal Zipper, Plastik Zipper, Nylon Zipper, Special Zipper, Zipper Slider And Zipper Puller, bahan bantu atanapi kartu karét sareng aksésori hardware pikeun pésta, kasus sareng kantong, sababaraha jinis tali pigeulang telepon sélulér.Urang nyadiakeun OEM & ODM sevice.Adheres kana filosofi bisnis "nyokot jualan salaku leader.quality salaku kahirupan, téhnologi ad gaya nyetir, talrents salaku yayasan, meunangkeun kauntungan ku manajemén jeung ngawangun brand pikeun develompement" kami komitmen pikeun ngawangun. hubungan anu harmonis antara perusahaan sareng karyawan, perusahaan sareng masarakat.



Émbaran logistik



FAQ
Q1:Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?A1:Kami mangrupikeun pabrik sareng perusahaan dagang.Q2:Naon sertifikasi anjeun?A2:Simkuring gaduh ISO9001 & 14001 & 45001, GRS na OKEA-TEX.Q3:Naon istilah pembayaran anjeun?A3:30% deposit, 70% kasaimbangan saméméh kiriman, urutan leutik mayar pinuh.Q4:Kumaha ngeunaan tanggal pangiriman?A4:Sacara umum, tanggal pangiriman bakal 3-5 poé gawé pikeun kuantitas meuli normal.Tapi upami pesenan langkung ageung, mangga parios kami langkung jauh.Q5:Dupi anjeun nampi ngaropéa?A5:Sumuhun, urang tiasa.Q6:Kumaha upami MOQ?A6:produk béda gaduh MOQ béda, mangga ngahubungan kami.Q7:Dupi urang nyadiakeun sampel gratis?A7:Urang tiasa nawiskeun sampel bebas lamun urang boga cukup stock.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami